Puolen vuoden matka

Jooa 6kk 

”Tänään on kulunut viikko siitä, kun lähdettiin SVO:lle liikehälynä, päästiin aulaan ja mulle sanottiin, että menee noin 40 minsaa, mies voi mennä aulaan istuun. Ehdin istua aulassa vain noin 10 minsaa, kun lääkäri haki mut huoneeseen, siinä vaiheessa tajusin, että kaikki ei ole nyt hyvin. Siellä oli siis lääkäri vastassa sanoin ” olen pahoillani, mutta valitettavasti täältä ei löydy sykettä .

Ensimmäisenä mielessä heräs kysymykset ” miks? Miksi meidän poika? Mitä tehtiin väärin?” Ja seuraavaksi lähti taju.”

Lainaus ensimmäisistä blogi-merkinnöistä tammikuulta, siitä ollaan tultu pitkä matka tähän päivään, kun Jooa täytti puoli vuotta ja sai ensimmäiset autonsa. Tosin nämä autot ovat käyttämättöminä poikien haudalla.  Tammikuussa mieleen ensimmäisenä heräsi kysymys; miksi? Se sama kysymys pyörii mielessä vielä tänäkin päivänä ja varmaankin koko lopun elämän.  Tänään meillä voisi olla 6kk ikäinen pieni poika leikimässä noilla autoilla kotona. Monesti on mietitty millaista meidän elämä olisi nyt, jos meillä olisi elävä poika.  Matka enkelipojan isänä on kasvattanut minua ihmisenä,  tämä matka on tehnyt minusta aikuisen.  

Faijan kuulumiset

Tammikuusta tähään päivään, ympäriltäni on kadonnut muutamia ihmisiä, mutta tilalle tullut sitäkin tärkeämpiä ihmisiä, jotka jaksavat kuunnella ja tukea.  Tammikuusta olin pitkän pätkän töistä sairaslomalla ja kun tuli aika palata töihin paine oli liian kova, edessä oli työpaikan vaihtaminen. Liikunta-alan hommia teen edelleen, mutta uudessa ympäristössä ja uusilla haasteilla. Liikunnanohjaajan hommat vaihtuivat uimaopetukseen ja uimavalvontaan. Nykyisessä työssä ihmiset eivät tule kyselemään mitä Jooalle tapahtui, ei tietenkään tule, kun piirit vaihtuvat, toki uudessakin paikassa on ihmisiä, jotka tietävät tästä.  Tällä hetkellä ei ole yhtäkään työkaveria jolle ei voisi puhua, tästä arasta aiheesta. Ikävä kyllä, myös tässä työporukassa on vuosien takaa rakkaan lapsen menetys. Arki pyörii nyt omalla painoillaan ja pystyn tekemään hyvin töitä. Ne hetket, kun meinaa upota  ystävät nappaavat kainalosta kiinni ja pitävät pinnalla.  Suuri kiitos näille ihmisille.

Ystävät ympärillä, taas kaikki yhessä
Voi rauhas horjuu, toiset pitää pydessä
Loppuun asti, mut tänään otetaan rauhas
Voin kattoo lähelle, mut tähtäin kauas
Vaik välil painaa koko maailma hartioillani
Musa kuljettaa, en pysy paikoillani
Kaikki kulkee ihan ku omalla painolla

hautakivi

 

Muistutuksena vielä, että meidän Fb-sivuilla on arvonta käynnissä, homman nimi on seuraavanlainen;

Tervehdys!

Laitetaan kilpailua pystyyn. Silloin kun sivu saavuttaa 3 500 tykkääjää, arvotaan Eva Solon 0.5 litran juomapullo ipana – painatuksella (pullon arvo 30e), mukaan pakettiin laitetaan myös ipanan pyyhe.

Kilpailussa on mukana kaikki päivityksestä tykänneet. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Ja mitenkä saadaan 3 500 täyteen, kutsu kaverisi ja jaa myös tää skaba.

Facebook ei ole vastuussa arvonnasta vaan me!

Eikun tykkäilemään ja jakamaan!

evasolo

Meidän fb-sivut löydät tämän linkin kautta: 

perheeseen syntyi enkelipoika

Instagramista: @faijannurkka  ja @Kartsqw