Kuulumiset Tayssista

Tänään oli ensimmäinen seurantakäynti Tayssissa. Käyntiin kuului keskustelutuokiot sekä ultraus.

Keskustelut koostuivat pääsääntöisesti Jooasta ja siitä, miten olen päässyt asiasta eteenpäin. Fyysinen ja psyykkinen hyvinvointi oli tietysti myös puheena. Tästä eteenpäin saan ultrakäyntejä niin usein kun suinkin vaan haluan ja myös ”paniikkikäynnit” saadaan järjestymään. Nyt varasimme seuraavan ultran neljän viikon päähän.

Ultrassa näkyi taas hyvinvoiva pikkupoika. Lääkäri ultrasi tarkkaan vielä kaikki rakenteet, vaikka rakenneultrassa kaikki olikin mallillaan. Hieman sirompi kaveri on ennusteen mukaan tulossa (811g), mutta normaalilla käyrällä tämä tulokas kuitenkin kasvaa. Millään ei suostunut kyllä kasvojaan näyttämään, mutta sen sijaan jalkoja esitteli hyvin mielellään. Matkaan saimme siis pari kuvaa pienistä ja siroista jaloista. Toisin kuin isoveljensä, Vaapukka näytti viihtyvän istuskellen ja vähän minua kylkeen potkien.

Käynnistys luvattiin raskausviikolle 37+, mutta paremmin kyseistä päivää katsotaan hieman lähempänä. Kuitenkin kaikki synnytykseen liittyvä on sovittavissa ja kerrankin minua kuunnellaan.

Ja koska kaikki vaikutti olevan mallillaan, haluan hieman taas vauvahössöttää. Joten; tässä meidän tulokkaan (kahdet) vaunut! Niin mielelläni näitä jo ulkona työntelisin, mutta ehkä mieli vielä hetken malttaa.

collage-1453039047956

  • Katariina