Pienen budjetin tonnikalapasta

Opiskeluaikoina opittu pienenbudjetin tonnikalapasta on edelleen yksi leppari arkisapuskoista. Mun innostus ruuanlaittoa kohtaan on aika vaihtelevaa ja kausittaista. Joskus innostun kokeilemaan jatkuvasti uusia ja aikaa vieviä reseptejä kun taas seuraavassa hetkessä riittää että mahan saa täyteen. Joku voisi myös kuvailla muo nirsoksi vaikka itse käytänkin mielummin valikoiva maku-termiä, joten mun ruuat ei sisällä mitään erikoisia aineksia ikinä.

Tämä tonnikalapasta on kuitenkin helppo, nopea ja maistuva. Lisäksi sitä saa helposti tehtyä isommankin määrän, jolloin ei tarvitse heti seuraavana päivänä taas häärätä keittiössä. 
Tarvitset:
2 purkkia tonnikalaa
n. 4 dl makaroonia
1 tölkki (n. 500g) tomaattimursaa
1 sipuli
1 rasia valkosipulituorejuustoa
Keitä makaroonit ja pilko sekä kuullota sipuli. Lisää (kaada keittovesi pois) makaroonien joukkoon sipuli, tomaattimurska, tonnikala ja tuorejuusto ja sekoita. Sekoita ja anna hautua hetki. 
 
Mikä on sun arki- ja luksusruoka vinkki?