Digineuvola

iPana Äitiys – Digineuvola

iPana Äitiys – Digineuvola on monipuolinen palvelupaketti odotuksen, synnytyksen ja vauva-ajan tueksi. Tutun sähköisen äitiyskortin lisäksi palvelusta löytyy paljon ammattilaisten tuottamaa sisältöä ilmaiseksi. Lisäksi voit hankkia lisäpalveluita, joilla voit helpottaa omaa arkeasi. Keskustelupalstalla tavoitat terveydenhuollon ammatilaiset.

Kätevä ratkaisu raskausajan terveydenhoitoon

iPana Äitiys auttaa raskauden hoidossa ja synnytykseen valmistauduttaessa. Siihen tallennetut tiedot ovat aina tallessa ja tarkasteltavissa. Se helpottaa asiointia terveydenhoidon ammattilaisten kanssa. Palvelu välittää myös kotona tehdyt mittaukset niitä tarvitsevien ammattilaisten tietoon.

Äitiyskortti, terveisten välittäjä ja päiväkirja

Sähköinen äitiyskortti on tarkoitettu raskaana olevan äidin terveystietojen taltiointiin ja välittämiseen äidin, neuvolan, synnytyssairaalan ja lääkärin välillä. iPana Äitiys on juuri niin monipuolinen tietokanava kuin kortin omistaja haluaa: hukkumaton ja siistinä säilyvä äitiyskortti, tulevan vauvan kuulumisien tiedottaja ja raskauden aikainen päiväkirja. iPana Äitiys voi kertoa raskauden etenemisestä sanoin ja kuvin.

iPana Äitiys – sähköistä äitiyskorttia voi jo hyödyntää, vaikka se ei olisi vielä oman neuvolan käytössä. Sähköinen äitiyskortti pitää tallessa odottavan äidin ja vauvan tiedot, joita tarvitaan mm. neuvolassa, lääkärissä ja synnytyssairaalassa. Korttiin syötetään myös kotimittausten tulokset. Lisäksi korttiin voi tallentaa kuvia, ja sitä voi käyttää vaikkapa päiväkirjana vielä vauvan syntymän jälkeenkin.

iPana Äitiys on pahvikorttia kätevämpi

Sähköinen äitiyskortti on vastaavaa pahvista korttia kätevämpi, turvallisempi ja monipuolisempi. Se löytyy aina nopeasti. Sen avulla on helppo välittää valitsemaansa tietoa lähipiirille, esim. ultrakuvia isovanhemmille ja kummeille jne.

iPana Äitiys on myös kalenteri ja opas vauvan kehityksestä

Lisäksi sähköinen äitiyskortti toimii informatiivisena kalenterina, joka kertoo sikiön kehitysvaiheet viikko viikolta. Asiantuntevaa tietopakettia voi hyödyntää oman vauvan kasvua seurattaessa.