Vauvajumppaa

Hei pieni! Kasvat, nukut ja syöt upeasti. Valitettavasti jotkut ovat jo huolissaan sinun kehityksestäsi, vaikka mitään syytä ei ole huoleen. Neuvolastakin vastattiin jopa hieman ärtyen, että kukin vauva kasvaa omalla tavallaan. Kysehän on äidin maidontuotantokyvystä ja sinun kyvystäsi ottaa vastaan maitoa. Olet tyytyväinen ja rauhallinen lapsi, lukuun ottamatta rota-rokotteen aiheuttamia vatsanpuruja.

 

Äidillä on kovasti mielitekoja liikunnan suhteen. Käydään päivittäin hölkkäkärryttelyillä ja kotijumpaa tehdään. Oikein hyviä vinkkejä löytyy mm. Keventajat.fi, Kirsin kuntopiiristä, Tanja Vienosen kolmiminuuttisesta, Babyideasta, Terve.fi  jne. Mutta tekstimuotoisia on mielestäni hidasta seurata. Pidän näistä videomuotoisista, kuten tästä Elixirin tekemästä (Hoover, nostokurki äiti, selkälihastreeni, äidin voimakädet).

Ja syviä lihasryhmiä ei treenaa koskaan liikaa (kai): Työergonomia.fi-sivuilta  Sinikka Hankamon ohjaamana: fyssarin jumppa ja kaularangan syvät lihakset, yläselän rullaus).

 

Jumppaamaan vaan!