Salia, shoppailua, elämää

Ihana tämä sää ulkona 😀 olipas kivaa kävellä töihin tänään aamulla raikkaassa ensilumessa. Syys/talvi-ihmisen isoja nautintoja :)

Nyt kun tuolokkaan sukupuoli on selvillä iski sitten se tähän asti täysin kadoksissa ollut shoppailuhimo ja tulikin ostettua vauvan ensimmäiset potkupuvut ja housutkin parissa koossa. Sen enemmän en menekään vaatteita ostelemaan – niitä tulee kuitenkin ihan riittävästi sukulaisilta ja lahjaksikin – tietäen kaikki mummit 😀 Niitä meidän prinssilla tuleekin olemaan kolme- eli hemmottelijoita riittää.

Eli tommosta tuli hankittua:

vaaville

ja vähän stylempääkin 😀

ekat vaatteet

 

Salillekin pääsin taas tänään käymään eilisten kylkilihaskipujen jälkeen – tuntui siltä niin kuin ei oliskaan ollut mitään missään vaiheessa vikana – kai lepo auttoi. Kyykkytreenit meni mallikkaasti ja nyt kun sitä mahaa näkyy jopa mun löysien treenivaatteiden alta – en ole koskaan tykännyt käyttää tiukkoja trikoita/toppeja vaan verkkarit ja löysä hihaton on mulle se mukavuusalue – kuulee enemmän kommenttejäkin. Osia, mistä tulee hyvä mieli – yleensä toisilta kovaan treenaavilta mimmeiltä/mammoilta; ja osia mitkä korkeintaan herättävät kummastusta – yleensä teinitytöiltä tai miehiltä. No onnekseni en jaksa sellaisista liikkuttua.

Viikonloppuna on ravintoluentoakin tulossa – teemana ravintosuositukset: tausta, käytäntö ja korjausliikkeet – vielä pari mahtuu mukaan ja kannattaakin ilmoittautua mahdollisimman nopeasti – sisäänheittomaksukin on tosi kohtuullinen – 10 euroa – ja tilaisuus on enemmän inttiimi kahvituntinen kuin mikään virallistiukka luento.

Tervetuloa :)

– Eve