Prinsessa x2

Moikka!

Pitkästä pitkästä aikaa taas täällä. En muista edes koska viimeksi olen päässyt kirjoittamaan blogia. Kesä meni kyllä niin nopeasti ohi ja pienessä sumussa! Kesälomani alkoi heinäkuun lopussa niin mahtavasti kun tein positiivisen raskaustestin. Ensin olin tietysti JES, olimme kuitenkin olleet Adelinan syntymästä asti sitä mieltä, että seuraava tulee kun tulee :) ei mennyt montaakaan päivää kun pahoinvointi alkoi ja kaksi viikkoa makoilinkin vaan sängyssä. Sain myös hirveät päänsäryt, enkä voinut yhtään olla kovinkaan valosassa huoneessa. Verhot kiinni olin kotona kaikki päivät ja meni kyllä niin hukkaan nekin muutamat hellepäivät mitä kesällä edes oli!

Nyt on onneksi jo parantunut, mitä nyt pieni väsymys tullut, mikä nyt on ihan normaalia tähän aikaan vuodesta. Olis paljon kivempaa, kun olisi valosampaa pidempään ja jatkuva vesisade entisestään tekee ilmasta pimeämmän. Mutta tosiaan toisen tytön laskettuaika ajoittuu niinkin hauskasti 4 päivää ennen Adelinan 2-vuotissyntymäpäivää. 15.3. olisi tarkoitus tämän uuden tyttösen syntyä, mutta toki voi olla että tulee aikasemmin tai myöhemmin :) Töissä olen jaksanut yllättävän hyvin, kun yö aukioloajat poistuivat viikonlopuilta. Iltavuorot ovat välillä haastavia, kun nukahdan aina sohvalle tunniksi sen jälkeen kun olen Adelinan vienyt päiväkotiin. Onneksi saan paljon tehdä aamuvuoroja, jotka sopivat tähän hetkiseen rytmiini paremmin.

Kirjoittelen viikonloppuna uudelleen, tässä tälläinen pieni päivitys – hengissä ollaan, vaikka väsymys painaakin ja töissä kiirettä pitää!

Ninni