Kiirettä pitää

Moikka!

Taas on jäänyt kirjottelu todella vähälle :/ harmittaa tosi paljon, kun en kerkeä oikein enään päivittämään tätä. Tai jos olisi aikaa niin olen todella väsynyt. Tosiaan aloitin uudessa työpaikassa 3.11. ja se alkaa viisi viikkoa kestävällä koulutuksella. Huh, on kyllä ollut rankkaa! Olen kyllä todella innoissani tästä uudesta mahdollisuudesta, vaikka äitiyslomani loppuukin virallisesti vasta 4.12. Miehen kanssa aika on ollut todella kortilla, koska silloin kun olen aamussa hän menee iltaan ja toisinpäin. Ehkä tämä palkitaan tässä vielä ja saamme nauttia yhdessäolosta enemmän. Ainakin nyt tänä viikonloppuna, olemme molemmat vapaalla, eikä miehelläkään ole sählypelejä niin voidaan olla kahdestaan :) täytyy nyt toivoa, ettei tule mitään esteitä!

Adelinalle ilmeistyi ensimmäinen hammas pari viikkoa sitten! Yöt meni vähillä unilla ja päivät kiukuteltiin, kunnes tajuttiin, että hänelle on ensimmäinen hammas puhjennut. Panadoli onneksi pelasti kaikkien yöunet ja päivälläkin oli kiva touhuta tytön kanssa, kun oli normaali aurinkoinen itsensä :) Onneksi Adelina on todellinen päivänsäde niin piristää kyllä väsynyttäkin mammaa mukavasti. Toinenkin alahammas näyttäisi tekevän tuloaan. Tulisipa sekin pian, koska Adelina on ollut todella räkäinenkin vielä kaikenlisäksi. Luulen, että puhtaasti johtuu noista hampaista vaikka itsekkin olen vähän ollut kipeänä.

Kävimme 13. päivä myös neuvolassa. Meillä piti olla se 8kk lääkärintarkastus, mutta lääkäri oli tullut kipeäksi, joten otettiin vain mitat. 67,5cm ja 7200g pieni tyllerö <3 Saatiin vielä ekstra-aika 10kk neuvolaan ja mennään ensi kuussa uudestaan lääkärille.

Joudun tässä itse kohta lähtemään vielä iltavuoroon ja pääsen vasta klo 01. Väsyttää kyllä aikalailla ja tekisi mieli jäädä kotiin nukkumaan. No eiköhän sielä sitten piristy ja onneksi ei pitäisi kovin haastava päivä olla edessä. Yritän nyt oikeasti ruveta kirjoittelemaan ahkerasti niin olisi teidänkin mukavampi käydä täällä. Mukavaa syksyä kaikille! Toivotaan, että pian tulisi lunta niin ei olisi niin pimeää ja märkää kokoajan.

– Ninni