Neuvolalääkärin kuulumisia

Meillä oli tosiaan tänään ylimääräinen neuvolalääkäri käynti hitaan kasvun vuoksi. 5-6kk neuvoloiden välillä oli pituutta tullut vain 0,5cm ja painoa +30g. Tottakai jokainen äiti tässä vaiheessa alkaa kuvittelemaan vaikka mitä hirveyksiä. Meillä kuitenkin suvussa lapset ovat olleet pieniä lapsena. Itse olen ollut Adelinan kokoinen kun olen ollut 8kk vanha.

Puhtaat paperit saatiin! 5kk mitoissa luultavasti jotain mittausvirheitä, koska nyt oli kahdessa viikossa tullut +200g ja +1,5cm :) jee! Lääkärikäynti oli muutenkin todella nopea ja Adelinahan tosiaan oppi viime viikolla konttaamaan. En tiedä onko se jee vai harmitus, koska nyt saa olla tarkkana tytön kanssa. Kissat onneksi tajuavat lähteä karkuun, jos ei halua tukkapöllyä. Meidän neiti niin rakastaa noita katteja.

Adelina tällä hetkellä 6kk 11pvä 66cm ja 6835g painoa :) ihana pieni muruseni <3 Laitan lopuksi vielä ihanan 6kk kuvan meidän tytöstä. Vähän flunssaa oli tuolloin kun kuvat otettiin, mutta silti jaksoi pikkuinen hymyillä.

20140920-5604

Tervetuloa!

Hei vaan kaikille ja tervetuloa blogiini.

Olen 21-vuotias nuori naisenalku Vantaalta. Perheeseeni kuuluu kihlattuni, 03/14 esikoistytär ja kolme kissaa. Blogiin kirjoittelen meidän elämästä, sekä omia ajatuksia ja mietteitä elämästä ja vauva-arjesta. Mieheni on harrastanut monen monta vuotta jo valokuvausta, joten kuvia lisäilen tänne varmasti. Varsinkin tyttäremme ja kissamme ovat usein valokuvauksen kohteena – kissoista erityisesti saa loistavia otoksia.

Aloimme seurustelemaan 10/12 ja seuraavana kesänä päätimme asettua saman katon alle. Siitä menikin reilu kuukausi, kun tein positiivisen testin. Aluksi se oli shokki, olimme toki puhuneet, että lapsia tehdään mutta näin pian! Mietimme muutaman päivän mitä teemme ja kuitenkin keskeytyslähetteen hankinnan jälkeen päätimme, että lapsi saa tulla. Suurin stressin aiheutti silloin miehen työttömyys ja alkava koulu elokuussa – miten pärjäisimme pienen lapsen kanssa, kun molemmat ovat kelan tuilla?

Raskaus oli ylttävän helppo, alkuun oli pahoinvointia rv 12 asti, sitten iski väsymys ja sitten närästys. Töiden jälkeen olin aivan poikki, lysähdin vain sohvalle ja melkein nukahdin siihen siltä istumalta. Viikkoa ennen äitiysloman alkua jäinkin sairaslomalle, koska aina kiireisinä hetkinä alkoi supistella ja muutenkin olo oli todella kurja työpäivän jälkeen. Olen ravintolassa töissä – yksin, joten ei ole helppoa olla keittiössä, kassalla ja siivoa salia samaan aikaan. Onneksi siihen tottuu ja oppii tekemään monia asioita samaan aikaan. Nyt pikkuneiti odottaa iltapuuroa, joten seuraavaan kertaa :)

– Ninni