Pian puoli vuotta

Hei pieni!

Aina puhutaan raskausajan väsymyksestä. Sellaista koin lievästi suhteessa tähän äitiyden puolen vuoden väsymykseen. Olen joka ilta valmis nukkumaan klo 21, kuten sinäkin pienoiseni. Ja aamulla jaksaisin nukkua pitempään kuin sinä. Lisäksi päiväunet maittavat aina, kun niihin on vain tilaisuus. Tästä mielestäni kukaan ei kertonut minulle.

Lisää sinulle ei ole tullut hampaita. Kuolausta on silloin tällöin. Tahtoa osaa ilmaista kyllä. Etkä näytä viihtyvän vaunuissa tai Doomoo-säkkituolissa, jonka sinulle hankimme. Vauvapakkauksen tavaroista suurin osa on ollut käytössä, jopa hammasharja, jonka vaihdoimme Cittarista ostettuun kolmen euron hintaiseen rengashammasharjaan. Muuten, hammastahna on Oxygenol-Muumia. Ja johan alkoi hampaiden pesu sujua. Siis suosittelen!

Tämä vuonna uutisotsikoissa ovat olleet Venäjä-pakotteet Ukrainan kriisin vuoksi, Suomen vaalit ja oikeistopuolueiden menestys (eli kolme ässää). Lisäksi on uutisissa on väsymykseen asti jaakattu Kreikan talouskriisiä ja sen ratkaisuja, vaikka viimeiset viis vuotta on selvää ollut, ettei Kreikka tule velvoitteistaan selviämään ja niiden päätöksentekijät tuntuvat olevan niitä kauluspaidan nappi auki tilaisuuksiin viheltäviä ”janniksia”. Maataloutta tunnutaan ajavan alas oikein elintarvikkeiden hintahalpuutuksen voimalla, jota Kesko ja S-ryhmä kaiuttavat pelätessään Lidlin voimaa (?). Ja viimeisin hohkauksen aihe tuntuu olevan turvapaikanhakijatulva Syyriasta ja muista Lähi-Idän maista.