Joulun ensioireet?

Viimeisen muutaman viikon aikana on kärsinyt ihmeellisistä oireista ja kokenut outoja tuntemuksia. En pitänyt niitä mitenkään vakavina vaikka läheisetkin ovat saattaneet huomata jo jotain. Viikonloppuna kuitenkin epäilykseni vahvistuivat ja kauppareissulla olin jo asiasta täysin varma. Musta on tullut jouluihminen! Kummat oireet ovat olleet jouluiset ajatukset, koristeiden miettimistä ja lahjojen suunnittelua jo marraskuussa. Viikonlopuna kauppareissulla soi joululaulut eivätkä ne ärsyttäneet muo yhtään vaikka vielä viime vuona ne saivat vielä pään särkemään ja korvat savuamaan.

Kotona on valmiina joulukortti tarvikkeita ja muutamat koristeet on jo esillä. Lähes kaikki lahjat on jo keksitty ja osa jo ostettu. Vielä en järjestä koko suvulle jouluruokailua enkä aijo tykätä laatikoista. Niin sekaisin en vielä ole, mutta saataan maistaa jopa porkkanalaatikkoa…. Ehkä. Kaikkea tämä ätiys aiheuttaakin, saa nähdä olenko vuoden päästä taas oma tuttu joulun vieroksuja vai onko tämä pysyvää. Ei tämä kuitenkaan ollenkaan hassumpaa ole.

IMG_20151124_132933

Joulun intoilun lisäksi olen ihastunut muumimukeihi, shoppailen lähes aina vaatteita vaan Kiiŕalle ja olen muuttunut luovan sekasorron rakastajasta siisteyspakkomielteiseksi! Jep, äitiys on paljon muutakin kuin vaan väsymystä!

IMG_2797