Huolestuttaako jokin raskauteen tai terveyteen liittyvä asia? Oma tai lapsesi vointi? Haluatko jutella heti terveydenhoitajan kanssa? Soita iPanan Puhelinneuvolaan. Terveydenhoidon ammattilainen on palveluksessasi 24/7. Puhelumaksu on 7,90/puhelu + pvm.

iPana Puhelinneuvola on tarkoitettu odottaville äideille ja pienten lasten vanhemmille terveydenhoitoon liittyvissä kysymyksissä. Numerossa 0600 552244 puheluihin vastaa kokeneet suomalaiset terveydenhuollon ammattilaiset. Saat heiltä neuvoja ja opastusta omaan tai lapsesi terveyteen liittyvissä asioissa. Tämä on uudenlainen palvelumuoto, joka tarjoaa luotettavaa ja täsmällistä neuvontapalvelua silloin, kun sinulle sopii.

Kysymyksiä palvelusta.

Kuka vastaa puheluihisi?

Valtakunnallisessa numerossa 0600 552244 puheluihin vastaavat kokeneet suomalaiset terveydenhuollon ammattilaiset, jotka ovat terveydenhoitajia, sairaanhoitajia tai kätilöitä. Hoitajilla on monipuolinen terveydenhuoltoalan osaaminen ja pitkä kokemus puhelimitse annettavasta neuvonnasta.

Kenelle palvelu on tarkoitettu?

Palvelu on terveydenhuollon neuvontaa ja hoitoon ohjausta ja se on tarkoitettu odottaville äideille ja pienten lasten vanhemmille, jotka haluavat kysyä terveydestä. Palvelu on tarkoitettu avuksi, kun tunnet epävarmuutta tai haluat lisää tietoa terveydenhuollon ammattilaiselta.

Kuka palvelun tuottaa?

IPana Puhelinneuvola on toteutettu yhteistyössä kahden suomalaisen terveydenhuollon alan yrityksen kanssa. Palvelun tarjoaa sinulle äitiyshuollon tietojärjestelmiin ja palveluihin erikoistunut MediWare Oy ja sen tuottaa terveysneuvontaan erikoistunut Mawell Care Oy. Voit lukea yhtiöistä lisää niiden kotisivuilta (www.mediware.fi ja www.mawellcare.fi). Puheluihin vastaavat koulutetut ja kokeneet terveydenhuollon ammattilaiset.

Tallentuvatko tietoni jonnekin? 

Puhelusi tiedot kirjataan tietojärjestelmään. Halutessasi voit antaa henkilötunnuksesi, jolloin hoitajat löytävät puhelusi tiedot, kun soitat palveluun jatkossa. Tarkemmat tiedot kirjattavista asioista löydät palvelun rekisteriselosteesta. Tietojasi ei anneta kolmansille osapuolille. Huomioithan samalla, että hoitajilla ei ole pääsyä Ipana-äitiyskortin tietoihisi. Palvelusta voi kysyä neuvoa myös yleisellä tasolla eli nimettömänä.

Paljonko puhelu oikeasti maksaa?

Yhden puhelun hinta on 7,90 eur/puhelu +pvm ja se veloitetaan seuraavassa puhelinlaskussasi. Puhelussa ei ole ylimääräistä minuuttivelvoitteista laskutusta eli hinta ei riipu puhelun pituudesta.