Valmis minä

Eilen vietettiin valmistujaisiani. Kaiken tämän jälkeen sain koulusta paperit ulos samassa ajassa kuin kaikki muutkin. Koko kevät oli taistelua itseäni vastaan. Ne monet itkut jotka tulivat työpaikan vessassa, niin monet aamut, kun teki mieli jäädä kotiin. Se kaikki palkittiin eilen. Kaiken kukkuraksi laskin todistuksen keskiarvoksi 2,7. (Arviointi 1-3).

11330867_10205495513858474_1883613827_o

 

Monia ihmetyttää ammattinimikkeeni; turvallisuusvalvoja. Meillä on valmiudet jos jonkinlaiseen hommaan, mutta niin kuin osa tietääkin, itse työskentelen vartijana Securitaksella. Jatkokoulutusmahdollisuuksiakin on paljon, tietty! Valmistujaisissa on tapana kysyä, että mitäs seuraavaksi? – No minulla on tulevalla viikolla kahdet ammattikorkean pääsykokeet. Sen enempää en niistä vielä kerro, mutta saas nähdä ollaanko sitä syksyllä opiskelemassa uutta vaiko töissä. Ei tässä onneksi ole mitään ”hätää”, vaikka ei opiskelemaan vielä pääsisikään. Töitä riittää siis edelleen.

Mutta takaisin nyt niihin valmistujaisiin. Vieraita meillä kävi noin 30. Alunperin en halunnut edes pitää mitään juhlia, mutta näin siinä sitten kävi. Meillä on tosi iso suku ja suurin osa heistä asuu hieman kauempana, eli mitenkään liian useasti ei heitä näe. Onneksi nykyteknologia mahdollistaa yhteydenpidon vaikka välimatkaa olisi enemmänkin.

Valmistujaisten lisäksi ei elämääni mitään uutta ja ihmeellistä kuulu. Muutamia kyselyitä on uudesta vauvasta tullut, mutta vielä toistaiseksi ei ainakaan uusi pikkuinen ole itsestään ilmoitellut. Jos joku olisi minulle osannut tammikuun alussa kertoa, etten odota uutta lasta vielä kesäkuuhun mennessä, olisin heittänyt pyyhkeen kehään samantein. Toiveissa olisi, että uusi pikkuinen ilmoittelisi itsestään vielä tämän vuoden puolella, mutta jos näin ei tule käymään, niin eihän sille mitään voi.

 

11293336_10205495526418788_311430616_o

Vanhempien kanssa kippistelyä!

 

Muistakaa nauttia kesästä ( Jos se ilmojenkin puolesta vihdoin alkaisi) ja te joilla kesälomaa on, niin pitäkäähän hauskaa! Tämä tytsy menee huomenna töihin aivan samaan tapaan kuin ennenkin.

– Katariina