Uudet tuulet

Tervehdys ipana.fi lukijoille, sekä vanhoille lukijoille!

Blogin siirryttyä tälle sivustolle vanha osoite jää historiaan ja päivitetään vain tätä blogia. Rullaamalla sivua alaspäin löydät vanhat blogimerkinnät blogspot-ajalta. Blogimerkinnät kertovat arjesta selviytymisestä sekä toivosta parempaan seuraavaan päivään.

Olen 21-vuotias nuori mies ja avovaimoni on Katariina Tampereelta. Olen myös isä meidän enkelipoika Jooalle, joka syntyi 5.1.2015. Jooa on meidän ainoa lapsi, emme siis ole päässeet kokemaan vauva-arkea.

Blogilla koitamme tuoda esille asiaa, mistä vaietaan liian usein – kohtukuolema. Monet perheet ovat kohdanneet tämän surun, mutta asiaa pidetään silti tabuna. Blogin tarkoitus ei ole pelotella tulevia perheitä, vaan tuoda asiaa esille ja antaa sille kasvot. Kirjoitamme tätä ehkä myös siksi, ettei jokaiselle puolitutulle tarvitsisi kertoa tapahtumia aina vain uudestaan ja uudestaan.

Halusimme siirtää blogin tänne, jotta tavoittaisimme paremmin perheet. Blogista ja kohtukuolemista olikin juttua Iltalehdessä, linkki Iltalehden juttuun http://m.iltalehti.fi/perhe/2015031219346865_pr.shtml . Tämän jälkeen blogi on ollut nosteessa ja tavoittanut lähes 350 000 lukijaa sekä herättänyt median kiinnostuksen.

Meille voit laittaa sähköpostia poikaenkeli@gmail.com. Pyrimme vastailemaan kaikkiin viesteihin. Laita meidät myös seurantaan facebookissa: Perheeseen syntyi enkelipoika. Instagram:@Faijannurkka ja @Kartsqw

Uusille ja vanhoille lukijoille aurinkoista kevättä ja odottajille tsemppiä loppuun asti. Meistä kuullaan vielä!

IMG-20150224-WA0001