Emotion Tracker on oman hyvinvoinnin seurantaan ja tuntemuksien kirjaamiseen suunniteltu mobiili päiväkirja. Tunteilla on valtava vaikutus hyvinvointiimme. Ensimmäinen askel tunnetyöskentelyssä on kyky tunnistaa omat tunteet. Emotion Tracker on tähän tarpeeseen kehitetty helppokäyttöinen mobiilisovellus. Sen avulla voi  nopeasti ja helposti kirjata kulloinkin vallalla olevan tunnetila. Sovellus sisältää raportteja, joiden avulla voi saada paremman kokonaiskuvan siitä millaisia tunteita on ollut liittyen elämän eri osa-alueisiin.

Emotion Tracker mobiilisovellus

norm. 10,00 8,00 Osta

Kysymyksiä palvelusta.

Kenelle palvelu on tarkoitettu?

Palvelu on mobiilisovellus ja se on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään henkistä hyvinvointiaan ja se soveltuu erityisen hyvin odottaville äideille ja pienten lasten vanhemmille, joilla tunteet ovat isossa roolissa uuden elämänvaiheen myötä. Sovellus soveltuu itsenäisesti käytettäväksi mutta sen huomioita ja tuloksia rohkaistaan jaettavaksi muiden kanssa.

Kuka palvelun tuottaa?

Emotion Tracker tarjotaan odottaville äideille ja pienten lasten vanhemmille yhteistyössä kahden suomalaisen terveydenhuollon alan yrityksen toimesta. Palvelun tarjoaa sinulle äitiyshuollon tietojärjestelmiin ja palveluihin erikoistunut MediWare Oy ja sen on kehittänyt ja tuottaa F8 Helsinki Oy. Voit lukea yhtiöistä lisää niiden kotisivuilta (mediware.fi ja emotiontracker.fi).

Kuinka saan Emotion Trackerin käyttöön? 

  1. Mene osoitteeseen: https://my.emotiontracker.fi
  2. Lisää iPana kampanjakoodi: iPana
  3. Lataa sovellus puhelimeesi
  4. Sovellus on valmis käyttöösi sekä selaimella että puhelimellasi

Millä laitteilla sovellus toimii?

Sovellusta voi käyttää selaimella sekä kaikilla puhelinalustoilla mutta se on optimoitu Android ja iOS puhelimille.

Paljonko sovellus maksaa?

Emotion Tracker on saatavilla iPana Äitiys-palvelun käyttäjille 20% alennuksella, joten älä jätä tarjousta hyödyntämättä! Edun saat rekisteröitymällä palveluun ja käyttämällä rekisteröityessäsi iPana kampanjakoodia.