ISO ELÄMÄNMUUTOS

Oon viimeks kirjoittanut blogia 1.9.15 luulin että ois ollut pidempi aika, mutta ei näköjään. Tän pari kuukauden aikana on tapahtunut paljon asioita, joista on ihan hyvä kirjoitella tänne blogiinkin, rehellisesti en tiedä mistä aloittaisin.

Muutettiin Karjalohjalta Lohjalle, ei ehditty asua kauaan kolmiossa kun kaikki yhtäkkiä muuttui. Se muutos johtui musta, mä laitoin sen alulle ja pakko myöntää että oon todella helpottunut. Jälkeenpäin tajusin että blogistani saa helposti sellaisen kuvan et eletään onnellista perhe elämää, vaikka todellisuudessa se oli myös muutakin kuin sitä pelkkää onnellisuutta. Just ku sain meidän yhteisen pesän rakennettua niin piti niin sanotusti kelata taaksepäin ja laittamaan tavarat takaisin muuttolaatikoihin. Surullisena mutta helpottuneena kannan Nellin kanssa muuttolaatikot uuteen asuntoon Joulukuun alussa, kerrostalon pieneen kaksioon.

Hyvät kaverit ovat olleet mun tukena, ovat lupaneet auttamaan mua muutossa ja tuomaan mulle voimaa sekä energiaa ”yh-elämään” puhuttamattakaan porukoistani. Meillä säilyy yhteishuoltajuus mutta lain silmissä mua katsotaan yh-äidiksi koska pääsääntöisesti Nelli asuu kanssani. Tällä hetkellä Nellin käytös ei oo muuttunut mitenkään, ehkä juuri siksi ku vielä asutaan kaikki kolme saman katonalla mut kirjoitan myöhemmin sitten miten ero on vaikuttanut lapseen.

– Veera