PIKAISET KUULUMISET

Blogissa on ollut todella hiljaista, mutta siihen on hyvät syyt. Nimittäin muutettiin Karjalohjalta ojamolle hiljattain, täällä on kaikki vielä vähän levällään kuten muutamat tavarat ja internetti. En siis oo pääsyt tietsikalle ku ei ole nettiä, ja puhelimella vihaan ylikaiken blogata mutta nyt oli pakko uhrautua. Nyt pikaisesti kuulumiset.

Nelli aloitti pph, tykkää olla todella paljon siellä. Mä ja makke käydään karjaal ja nummelassa koulua, opiskellaan molemmat pari vuotta eli meistä tulee puuseppä ja eläinhoitaja! nelli on oppinut vaikka mitä, uusia sanoja kuten hömppä, osaa näyttää milloin on pissahätä ja jopa tuttiki on jäänyt kokonaan pois! Apua, enhän mä edes muista mitä kaikkea se prinsessa on oppinut, no eiköhän ne tule sit ajallaan mieleen.

Kävin juuri bloggari tapaamisessa helsingissä, paljon uusia juttuja on tulossa ipana sivuille ja myös tänne blogin puolelle on tulossa pari kivaa juttua vain teille lukijoille, mutta niistä sitten myöhemmin kun pääsen koneen ääreen nimittäin tällä kännykällja on tosiaan ärsyttävää tehdä blogi hommia.

Nyt unta palloon sillä huomenna on eka koulupäivä ja illalla ois tiedossa pitkästä aikaa tanssi treenit! Hyv yöt.

– Veera