Bailamama®-tunteja on saatavilla kolmea erilaista. Bailamama®9Months on raskaana oleville, Bailamama®2Baby on äidille ja vauvalle sekä Bailamama®4Venus joka on tarkoitettu kaikille naisille esimerkiksi synnytyksestä palautumiseen. Yhteistä näillä kaikilla tunneilla on, että näissä treenataan naisille tärkeät lantionpohjalihakset kuntoon.

Nyt treenaaminen ei ole enää ajasta ja paikasta kiinni vaan pääset treenaamaan myös kotona Squeeze -kotitreenien kanssa!

Tuotteiden kuvaukset

Bailamama®9Months

norm. 24,90 19,90 Osta

Squeeze 9Months -treenipaketti on suunniteltu raskaana oleville naisille koko raskauden ajaksi. Monipuolisen lihaskuntotreenin lisäksi saat lantionpohjalihastreeniä ja valmentautumista synnytykseen. Treenipaketti sisältää kolme treenivideota ja lantionpohjalihasten esittelyvideon. Ensimmäinen video on tarkoitettu raskauden ensimmäiselle kolmennekselle, toinen video toiselle kolmannekselle ja kolmas video loppuraskaudelle.

Bailamama®2Baby

norm. 24,90 19,90 Osta

Squeeze 2Baby -treenipaketti on tarkoitettu äidille ja vauvalle 1-9kk. Treenipaketti sisältää kolme treenivideota, jotka on jaoiteltu vauvan iän mukaan. Äiti saa monipuolisen monipuolisen ja tehokkaan liikunnan lisäksi tärkeää lantionpohjalihastreeniä ja vauva saa juuri hänen ikätasoistaan jumppaa. Lisäksi saat lantionpohjalihasten esittelyvideon, joka auttaa sinua löytämään oikeat lihakset.

Bailamama®4Venus

norm. 24,90 19,90 Osta

Squeeze 4Venus 3kk treenipaketilla harjoitat lantionpohjalihaksesi huippukuntoon. Treenipaketti sisältää kolme tehokasta treenivideota ja lantionpohjalihasten esittelyvideon joka auttaa sinua löytämään oikeat lihakset. Videoiden kesto on n.20-25min ja ne haastavat sinua joka kuukausi lisää. Virtuaalisen treenipaketin ostettuasi pääset heti aloittamaan harjoittelun -tarvitset vain nettiyhteyden.

4Venus -kotitreenit ovat jaettu kolmeen osaan: